DEBERENN BY RUMAS

cara high

Cara high sofaens enkle udtryk gør den yderst velegnet til brug i alle former for miljøer, der indbyder til fordybelseszoner, hvad enten man sidder alene eller i en gruppe. Cara serien består af kraftig og stabile flader med polstring af høj kvalitet, som garanterer en lang levetid.

Cara-seriens tidløse design er velegnet til alle slags miljøer. De integrederede sider sammenholdt med sæde- og ryghynder bidrager til det enkle og stilrene design og giver sofaen sin høje komfort.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: 4-ben, medestel (Som Mona High)
Stelfarver: Sort, hvid, metallic, chrome, RAL-farver
Polstring: Se materialer
Højde
: 113 / 150 / 193 cm (inkl. stel)
Siddehøjde: 44 cm
Bredde: 88 / 140 / 170 / 200 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.