DEBERENN BY RUMAS

chalet

Chalet er designet af David Fox og understøtter den måde, vi arbejder i det skiftende arbejdsområde. Chalet fungerer som ”privat”-rum hvor brugeren selv kan designe funktionen ved at placere sofaer / mødestole og borde eller skabe et mere afslappet loungeområde.

Chalet skaber rum i rummet , hvor du kan arbejde eller slappe af. Et privat rum på arbejdspladsen, det er et fleksibelt. Et simpelt produkt, der tilbyder et semi-privat fristed i åbne kontorer, der bruges enkeltvis eller placeres side om side.

Lamelskærmene gør det gennemsigtigt, mens de skygger for de mennesker, der sidder bag dem,


Skal: Produceret i finér der lakeres eller polstres
Lamel-panel: Lameller i aske-finér med klarlak

Leveres som telefonboks eller rum-i-rum
som enkel eller dobbel-model


DOWNLOAD
DWG
Datablad
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af ​​virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede, forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonym med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.