CHRISTOPHE PILLET

city

City er en minimalistisk sofa, designet af franske Christophe Pillet og er kendetegnet ved en enkel kubisk form, der inviterer til interaktion mellem mennesker.

“Med denne kollektion ville jeg designe et enkelt og “skarpt” møbel, hvor ideen om Relaxing/Waiting forbliver et dynamisk faktum i modsætning til Soft/Lazy/Static impression, siger Christophe Pillet. Denne moderne sofas dynamiske udtryk er velegnet til moderne  individuelle eller offentlige zoner. Med sin elegante og robuste form tilfører City komfort og harmoni til det funktionelle opholdsrum.

Den komfortable sofa gør rengøringen nem på grund af de høje, slanke ben. Selv i bredere hjørnesammensætninger skiller sofaen sig ud med sit elegante og lette look. City er designet til at udnytte den tilgængelige plads fuldt ud. Træ- eller stålben i et bredt udvalg af træ-, lak og polstringsfarver og muligheder, gør sofaen taknemmelig, fleksibel og nem at indrette med.


Stol- og sofaskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Ben
Stelfarver: RAL-farver, chrome, kobber
Polstring: Gabriel, Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 70 cm
Siddehøjde: 38 cm
Bredde:
Sofa: 85 / 150 / 180 / 222 / 230 cm
Moduler u/arme: 72,5 cm
Dybde: 75 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
AGENCE PILLET

christophe pillet

For designeren Christophe Pillet er lethed og enkelthed de vigtigste principper. Hans balance imellem elegance og raffinement har gjort ham til en af ​​de sjældne franske designere, der har fået global anerkendelse ved at designe hoteller, butikker og styre kunstneriske projekter i USA, Storbritannien og Japan. Han har vundet stor international anerkendelse for spektret og kvaliteten af ​​sine kreationer.