PILGAARD DESIGN STUDIO

epj2 cyllight

Cyllilight er en minimalistisk pendel skabt ud fra tanken om, at lampen skal være smuk både når den er tændt og slukket.

Pendlen er fremstillet i egetræ eller stål med kobber- eller lakeret rør og stofledning. Den miljøvenlige LED lyskilde er justerbar, som gør denne lampe til det perfekte valg over spisebordet, arbejdsområdet eller et hyggeligt interiør element i din stue.

Produktet er designet og produceret i Danmark.


Overflader: Eg natur, eg olieret, stål, messing
Stålrør: Kobber eller pulverlakeret sort eller hvid
Ledning: Sort eller hvid stofledning
Lyskilde: E27 – 4W, 2700 Kelvin, 297 lumen og 50Hz LED
Højde: 29 cm (træmodel), 20.5 cm (stålmodel)
Bredde: Ø 7 cm (træmodel), Ø 6 cm (stålmodel)


DOWNLOAD DWG
PILGAARD DESIGN STUDIO

esben p. jørgensen

Designeren, Esben P. Jørgensen, har altid været inspireret af klassisk dansk design.

Han skaber møbler med et friskt pust af modernitet samtidig med, at designet har træk og referencer til de danske klassikere. Ved at kombinere disse kontraster bevares traditionen om kvalitetsbevidst dansk design med hjerte i den skandinaviske natur. 

PILGAARD DESIGN STUDIO

made in denmark

Håndværket er en afgørende del af PILGAARD DESIGN STUDIO. Ikke blot i designprocessen, men også i det færdige produkts udtryk. Som femte generation i en familie af passionerede håndværkere har Esben P. Jørgensen altid stort fokus på netop håndværket og detaljerne i det færdige produkt. Visionerne for brandets fremtid er, at skabe banebrydende og enestående designs, som kan give et frisk pust til den traditionelle designverden og være med til at sikre Danmarks plads på verdenskortet.