RUMAS DESIGN

fade bord

Fade er et stilrent konferencebord i minimalistisk formsprog. Bordet er designet og produceret med sit kantede stel, netop for at skabe et helt unikt og anderledes konferencebord som vækker opsigt blandt mødedeltagere og gæster. Fade-konferencebordet leveres i adskillige størrelser og kan således sagtens benyttes i kantinen, på kontoret, i skoler, i spisestuen osv.


Bordplade: 19-21 mm plade med lige kant, 25-27 mm MDF med faset kant
Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, laminat, nanolaminat, finér linoleum
Stel: Fuldsvejset rektangulært rørstel 45 x 25 mm
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, støvgrå
Højde: 72 cm
Mål:
Standard mål:
Fra b:65 x l::130 cm – b:100 x l:240 cm.
ø 100 / 120 / 150 cm

Special mål kan laves i følge aftale/tilbud.


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.