RUMAS DESIGN

fade counter- og højbord

Fade bordet er et stilrent højbord i minimalistisk formsprog. Fade er designet og produceret med sit kantede stel, netop for at skabe et helt unikt og anderledes counter- og højbord, som vækker opsigt.

Fade kan bruges i mange indretningsløsninger – eksempelvis i halls, receptionslokaler, konferencelokaler, storkontorer og kantiner.
Bordet er ideelt hvor der ønskes en variation i den traditionelle indretning. Counter- og højbordet indbyder til samtaler og ophold, stående som siddende på counter- eller højstole.


Bordplade:
19-21 mm plade med lige kant

25-27 mm MDF med faset kant

Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, HPL laminat, Fenix nano-laminat, Finér, Forbo linoleum
Stel: Fuldsvejset rektangulært rørstel 45 x 25 mm
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, støvgrå
Højde: Counter: 90 cm. Højbord: 105 cm
Mål: d: 60 / 80 cm x b: 140 / 160 / 180 / 200 / 220 / 240 / 260 cm
Specialmål kan laves i følge aftale/tilbud.


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.