MØBLER MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Materialer er her ikke for bare at blive brugt én gang. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde løsninger til f.eks. møbeloverflader, der er produceret fra genanvendelige materialer.

Mange af vores bæredygtige produkter produceres i mange farver, så vi behøver ikke gå på kompromis med æstetikken. Således kan de let kombineres med vores andre produkter.

BRING NATUREN INDENFOR

kork

Vores kork fra Camira Fabrics er udformet bæredygtigt og ansvarligt og indkapsler særligt design med naturen i fokus.

Den rå komposition og organiske udtryk gør kork ideelt til at bringe et blødere, naturligt look ind i indretningen. Derfor er det ikke overraskende, at kork i høj grad har vundet indpas i møbelproduktion.

kork

fra træ til møbelpolstring

Kork høsten fra træet korkegen. Der er kun barken fra træet, der bruges, og denne fjernes skånsomt fra træet, når den er tør nok. I løbet af de efterfølgende år danner korkegen ny bark, der igen kan høstes fra samme træ.

Set med bæredygtige øjne er kork en af højdespringerne – korkegen optager nemlig mere Co2, end den afgiver.

rivet

genanvendelige materialer

Camira Fabrics fremstiller flere spændende tekstiler, og Rivet er f.eks. et 100% genanvendeligt kvalitetstekstil, der bl.a. laves af genbrugte plastikflasker.

rivet

innovativt tekstil

Det spændende tekstil Rivet kan anvendes som polstring på en lang række af vores soft seating-møbler. Det fås i mange farver og kan derfor nemt kombineres med vores øvrige udvalg.

Det miljøvenlige tekstil har en lang holdbarhed, er vaskbart og utrolig behageligt at have med at gøre.