BARTOLI DESIGN

jay

Idéen bag loungestolen Jay er at benytte nogle ikoniske former – sæde, ryg og nakkestøtte – til at komponere og skabe en serie af stole til kontraktmarkedet: Indbydende og komfortabel med personlighed.

Jay er en serie af polstrede stole til kontorer, kantiner, restauranter og mødeområder. Jay-serien indeholder 3 forskellige højder nemlig lav ryg, mellemhøj ryg samt høj ryg med nakkestøtte. Med sine organiske linjer giver Jay’s buede ryg og afrundede sæde/skal et flot look til det åbne, moderne rum. Forskellige kombinationer af høje og lave stole gør den interessant til flere formål.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Medestel, drejeligt 4-ben stel, 5-star på hjul med gas, drejeligt 4-star, 4-star med gas
Stelfarver: Sort, hvid, chrome, RAL-farver
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat
Højde:
Lav ryg, fast stel: 85 cm
Lav ryg, hjul/gas: 82-94 cm
Høj ryg, fast stel: 101 cm
Høj ryg, hjul/gas: 98-110 cm
M/ nakkestøtte, hjul/gas: 117-129 cm
Siddehøjde: 43 cm, (højdejusterbar stel 40-52 cm)
Bredde: 62 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
BARTOLI DESIGN

bartoli design

Bartoli Design blev grundlagt i 1960 af Carlo Bartoli. Det består i dag af Carlo, Paolo og Anna Bartoli. Bartoli Designs mange års erfaring med design og designkultur har de opnået igennem langvarige partnerskaber med førende virksomheder inden for møbelsektoren verden over. Studiet fokuserer på poetisk elegance baseret på enkelhed og balance. Både i de indledende koncepter for produkterne, men også i de færdige produkters udtryk.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.