RUMAS DESIGN

l-note

L-note hæve-/sænkebord med linak aktuator er et stilfuldt hæve sænkebord. Stellet er klassisk og designmæssigt elegant udført med enkle rektangulære søjler og stilfuld fod. Forskellige farvekombinationer på hhv. stel og bordplade gør, at du altid får en unik, stilfuld løsning til kontoret i virksomheden eller i hjemmet.

Vælges l-note bordet med Furniture Linoleum på overfladen, får I et naturligt, antibakterielt materiale der er behageligt at sidde ved.


Bordplade: 19-21 mm plade med lige kant, 25-27 mm MDF med faset kant
Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, laminat, nanolaminat, finér linoleum
Stel: Linak hæve- sænkestel uden sarg – kick and click topramme – intuitiv betjening
Stelfarver: Sort, hvid, sølv
Vandring: 65-130 cm
Mål:
Rektangulære plader: 80 x 120/140/160/180 cm, 90 x 160/180 cm, 90 x 200 cm,
Rektangulære plader med mavebue: 90 x 160/180 cm

Special mål kan laves i følge aftale/tilbud.

 


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.