GRUMDESIGN

log counter og high

Log counter og high er sammen med et højbord den perfekte ramme for korte møder ved højbordet og til pladsen foran skranken i receptionen eller hall. Ved at blande høje og lave møbler kan man lette et ellers lidt tungt look i rummet,. Stolen kan med fordel benyttes i rigtigt mange sammenhænge og virksomheder.

Stellet på Log counter og high leveres i hvid, sort, sølv og chrome. Udformningen af stellet med midterrør gør stolene fantastisk solide og stabile og de fungerer samtidig, som integreret fodstøtte. Lakering og forkromning er af høj kvalitet for at modstå ridser og almen slidtage.


Stoleskal: Formspændt finér
Overflader: Sort bejdse, hvid laminat, finér, linoleum, fuldpolstret
Stel: Stål
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, støvgrå, chrome
Polstring: Kontakt os for polstermuligheder
Højde: Counter: 85 cm, High: 96 cm
Siddehøjde: Counter: 63-65 cm, High: 74-76 cm
Bredde: 49 cm
Dybde: 47 cm
Siddedybde: 39 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

GRUMDESIGN

troels grum-schwensen

Arkitekt og designer Troels Grum-Schwensen arbejder med møbeldesign, indretning og bygningsarkitektur. For ham er rummet det centrale omdrejningspunkt.

Spændingsfeltet opstår mellem selve rummet, dets afgrænsning og dets indeholdte objekter.

LOG COUNTER & HIGH

grumdesign

I designprocessen tager Troels Grum-Schwensen altid et skridt tilbage for at forsøge at finde nye måder og tænke uden for boksen. Det er vigtigt at være smidig i sindet og bruge hele spektret af skalaen og på den måde se det hele udefra for at få nye perspektiver på designet.