BÆREDYGTIGHED

miljø og energi

Rumas deltager i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark. Et nordjysk netværk med ambition om, at sætte Nordjylland i front i den grønne omstilling. NBE styrker nordjyske virksomheders konkurrenceevne gennem en målrettet indsats for miljø- og energimæssig bæredygtighed. Som et offentligt-privat netværk bygger NBE bro mellem det private erhvervsliv, det offentlige og ikke mindst vidensinstitutioner.

LINOLEUM

naturligt materiale

Rumas producerer en del kontormøbler med linoleum som, udover at være et 100% naturligt materiale, også er lydabsorberende og bakteriehæmmende. Linoleum medvirker til et sundt indeklima i virksomheden.

HOLDBAR

produktion og miljø

I en tid med klima og bæredygtighed øverst på dagsordenen stiller virksomhederne i stigende grad krav til miljøet – også når det gælder indretning. Gode energi- og miljøløsninger handler om alt fra genanvendelighed og holdbarhed til produktion og arbejdsmiljø.

ARBEJDSFORHOLD

indeklima

Hos rumas vægter vi hensynet til miljøet højt. Vores vision er netop, at producere kontormøbler under de helt korrekte miljømæssige forhold. Kontormøbler, der bidrager til et godt indeklima og de bedste arbejdsforhold, hvad angår ergonomi, lys og støj.