RUMAS DESIGN

multiskuffe

Multiskuffen er en ekstremt rummelig skrivebordsskuffe, som udnytter arbejdspladsen optimalt. Skuffen kan inddeles med skillerum i metal, som kan indrettes efter behov. Skuffen kan med fordel anvenders til en laptop med docking station, andre oplade funktioner, kontorartikler og personlige dele. Multiskuffen udnytter pladsen under bordpladen uden at genere siddekomforten.

Vores skrivebordsskuffe kan trækkes 110% ud på letløbende metalkugleløb. Dette betyder fuldstændig overskuelighed over indholdet i skuffen. Multiskuffen kan monteres på alle hæve-/sænkeborde og skriveborde fra rumas. Skuffen kan også monteres på eksisterende skriveborde uden bæreramme med forkant.

Lås kan monteres.


Stel: Metal
Stelfarver: Sort, hvid
Højde: small: 3-6 cm, large: 3-6 cm
Længde: small: 65 cm, large: 115 cm
Dybde: small: 34 cm, large: 34 cm
Tilbehør: metalskillerum (indsats), pennebakke, lås


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.