opbevaring

Hos Rumas mener vi, at opbevaringsmøbler skal kunne mere end at rumme vores ting og holde orden. Vi designer fleksible løsninger, der kan bruges til at skabe rum i rummet og bidrage positivt til atmosfæren og udtrykket i moderne kontorer med høje krav til både formål og æstetik. Alle vores opbevaringsløsninger kan kombineres og skræddersyes efter behov, fordi intet erhverv er ens. Fra vores populære Slyde skydelågeskab til det nye Frame reolsystem, som kan bygges op i højden og designes på et væld af måder, er der uendelige sammensætninger. Hos Rumas laver vi opbevaringsmøbler til erhverv, der gør det nemt at indrette alt lige fra garderoben til forskellige afdelinger på kontoret.

Slyde giver plads uden at optage meget af samme

Den stilrene Slyde serie gør det nemt at indrette til opbevaring på kontoret takket være de bløde skydelåger. Slyde er den optimale måde at udnytte pladsen uden at optage for meget af samme. Disse elegante skabe er oplagte til opbevaring i kontorindretningen.

Wype skaber individualitet i sin enkelhed

Udtrækningsskabene i serien Wype er kontor opbevaringsmøbler, der skaber individualitet som enkle rumdelere. Funktionaliteten går hånd i hånd med designet, der rammer plet i sin enkle og rene nordiske stil.

Reoler/Skabe efter egne ønsker

Intet kontor er ens og det behøver en opbevaringsløsning heller ikke at være. Hos Rumas hjælper vi med at skræddersy opbevaringsmøbler til erhverv, som udtænkes efter jeres nøjagtige mål og ønsker.

Frame åbner op for det lukkede kontormiljø

Fleksibilitet er nøgleordet med de enkle reoler i Frame-serien, der nemt kan kombineres til at skabe unikke rumeffekter på kontoret. Det er reoler til kontoret, der får arbejdspladsen til at se indbydende ud, fordi der er gjort plads til mere end bare kontoropbevaring.

Rumas respekterer håndværkstraditioner i alt vi laver. Det kan mærkes i mulighederne i vores mange valg af opbevaring til kontoret. Alle produkter til opbevaring på kontoret kan kombineres efter ønske, og er med til at indrette jeres kontor helt unikt.