DAVID FOX

pinto table

Pinto-kollektionen er designet til at tilbyde en bred vifte af indretningsløsninger til storrumskontorer, loungeområder og lobbyer.

Pinto-serien udfylder således behovet for afsætning i loungeområder på enkelt og simpel vis. Med Pinto borde i forskellige størrelser fra det lille tablet bord der trækkes ind over sofaen og agerer mobil arbejdsplads – til hyggelige, små runde sofaborde, skabes let et rum der kan bruges i adskillige sammenhænge.


Bordplade: Træ
Overflader: Lakeret
Stel: Metal
Stelfarver: Sort, hvid, RAL-farver
Bredde: xx cm
Højde
: xx cm


DOWNLOAD DWG
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af ​​virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede, forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonym med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.