RUMAS DESIGN

backup

Backup er en elegant skranke eller receptionsdisk, som kan tilpasses rummet og de funktioner der er behov for. Kvaliteten er i top – Backup skranken er lavet af danske råvarer og produceret på eget snedkeri i Aalborg.

Indretningen af skranken gøres i samarbejde med kunden og der kan laves en 3D visualisering af skranken i rummet for at finde den mest optimale løsning.

Der findes mange muligheder for overflader og farver til skranken, så det rette udtryk kan findes til enhver stil og smag.


Korpus: Hvid, sort, toscanagrå melamin
Fronter: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Topplade
: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Dækplade: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Gavlplade: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Sokkel: 10 cm. fast sokkel


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.