RUMAS DESIGN

basic

Basic skranken produceres i materialer af høj standard. Den eksklusive og stilrene skranke, hilser gæsten eller kunden velkommen med professionalisme og stilsikkerhed.

Skranken designes i samarbejde med kunden og vore arkitekter så den passer kundens behov og ønsker. Mulighed for 3D visualisering af skranken i det miljø, hvori den skal indgå. På den måde opnås den bedste løsning for udformning og indretning af skranken. Det er i denne proces muligt at undersøge forskellige designs ved at tilføje fx taskehylde, topplader, logo, farver osv.


Korpus: Hvid, sort, toscanagrå melamin
Fronter: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Topplade
: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Dækplade: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Gavlplade: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Sokkel: 10 cm. fast sokkel


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.