RUMAS DESIGN

slyde skænk

Slyde skydelåge skænk er et stilrent og solidt skydelågeskab og et charmerende møbel til lounge, kontor eller reception. Skabet optager minimum plads i forhold til funktionaliteten grundet skydelågerne – modsat svinglåger, der har en svingradius som kræver mere plads i indretningen.


Låger: Låge mulighederne er 2 låger, 1 låge eller ingen låge. Skydelågerne/fronterne kan produceres med lydabsorberende linoleum, som også er antibakterielt. Slyde kan leveres med lamin, laminat, akazie-decor, wood-decor og Furniture Linoleum på front og topplade. Lamin leveres i sort, lysgrå, toscanagrå (mørk) og hvid. Furniture Linoleum kommer i 10 standard tidsvarende farver
Greb: Skabet er med 10 mm stilleskrue og valgfrie greb. Der kan mod tillæg vælges hjul, vinkelfødder, fast sokkel eller vægbeslag. Skænk leveres med valgfrie greb. Med vægbeslag eller Stel Square / Square Cubus
Stelfarver: Sort, hvid, toscana-grå (mørk grå) lamin
Højde: 120 cm, 160 cm
Bredde: 690 cm, 120 cm


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

rumas

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.