RUMAS DESIGN

søjleborde

Rumas’ konference søjlebord er designet og produceret med fokus på kvalitet, design og elegance for øje. De står knivskarpt i lokalet og kan tilpasses i størrelse, hvad enten der skal være plads til 4, 8 eller 12 personer. Til søjleborde er der fire typer af bordplader: SLIM, SLIM Lamin, Wood Decor og Duet MDF.

Søjlebordene kan leveres i mange standard størrelser, men kan naturligvis også leveres i specialmål. Søjlestel er udført i børstet, rustfrit stål og antallet af søjler tilpasses efter længden på bordpladen. Søjlefoden leveres i 2 forskellige størrelser alt efter bordplade.

Vælges der Furniture Linoleum fås mange attraktive egenskaber. Furniture Linoleum er et naturligt materiale med antibakteriel egenskab. Ydermere er det antistatisk, lydabsorberende, fedtafvisende og den matte overflade absorberer lyset således refleksion undgås. Linoleum har en selvhelende effekt. Søjleborde kan leveres som højt og lavt søjlebord til lounge, café, kantine, konference m.v.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: 4-ben uden armlæn, 4-ben med armlæn, 4-ben med polstrede armlæn
Stelfarver: Sort, hvid, metallic, chrome, RAL-farver
Polstring: Se materialer
Højde: 83, 80-92 cm
Siddehøjde: 46, 43-55 cm
Bredde: 60, 67 cm


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

rumas

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.