RUMAS DESIGN

square

Det kantede stel giver Square bordet et stilrent, nordisk touch. Square er et elegant bord, der med sit enkle design skaber ro og lethed til mødelokale, kantiner etc.

Med en flot finish og smukke steldetaljer er bordet tidløst, klassisk og passer ind i alle sammenhænge. Square bordet kan leveres i adskillelige størrelser og kan derfor også egne sig til andre lokaler som skrivebord, hjemmearbejdsplads, kantine- eller mødebord.

Stilleskruer i stellet gør at bordet kan indstilles korrekt i højden. Quadro kan leveres i mange forskellige størrelser og former.


Bordplade: 19-21 mm plade med lige kant, 25-27 mm MDF med faset kant
Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, laminat, nanolaminat, finér linoleum
Stel: Fuldsvejset stålstel af 30 x 30 mm firkantet rørstel
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, støvgrå
Højde: 72 cm, udvalgte størrelser i h: 45 cm (loungebord)
Mål: Standard mål fra 65 x 80 cm – 100 x 260 cm. Special mål kan laves i følge aftale/tilbud.


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.