RUMAS DESIGN

square loungebænk

Square loungebænken er en klassisk bænk der er anvendelig i alle sammenhænge og indretninger. Det være sig i entré, reception, hall, venterum, lounge område mv.

Square loungebænken står på et stel af firkantede rør som skaber et minimalistisk og enkelt udtryk. Bænken fås i 2 højder – en standard højde samt en counterhøjde: square counterbænk. 

Bænken leveres ydermere som long-model med afsætningsplade.

Hynden er kraftig, produceret i koldstøbt skum, som er beklædt med en slidstærk polstring i mange farvevariationer. Hynden er fastmonteret og yderst robust i brug.


Hynde: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: 4 ben fuldsvejset stålstel
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, mellemgrå
Polstring: Kontakt os for polstringsmuligheder
Højde: Standard: 51 cm
Bredde: Standard: 50 cm
Længde: 160 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.