CUSTOMMADE

Hus rumas producerer vi selv en stor del af vores møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby. Det betyder, at vi altid kan lave nøjagtig det møbel, du mangler. Og vi kan skræddersy alle vores løsninger, så de passer perfekt til dine mål og dit behov.

SKRÆDDERSYET

idé og løsning

Vi har stor erfaring i alt fra møbelindretning, farvevalg og belysning til støjreduktion og afskærmning. Vi er med i hel processen fra idéudvikling og opmåling til indretningen af dit nye møderum, kontorlandskab, loungeområde, frokoststue eller konferencesal.

SKRÆDDERSYET

materiale og design

Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for at skabe unikke, slidstærke produkter med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.

SKRÆDDERSYET

indretning

Vore indretningsarkitekter har bred erfaring i netop erhvervsindretning. De besøger løbende messer i ind- og udland for, at finde inspiration og holde sig fuldstændig opdateret på tidens trends. Vores tegnestue udarbejder 3d visualiseringer til større projekter for, at forventningsafstemme og sikre, at behov og ønsker til indretningen bliver mødt.