FRAME YOUR WORKPLACE

frame system

Måden vi arbejder på er under konstant forandring. Arbejde og hjem flyder mere og mere sammen, og de traditionelle forestillinger om det klassiske kontor bliver hele tiden udfordret. Det stiller nye og skiftende krav til arbejdspladsen og indretningen af den. Den skal være fleksibel, og den skal rime på den hverdag og det liv, der udfolder sig. Og så skal den give rum til både kreativitet og fordybelse.

hent vores katalog
DEBERENN BY RUMAS

lookbook

Kvaliteten og bredden i det nye sortiment styrker vores softseating-program og opfylder på samme tid markedets efterspørgsel på fleksible og dynamiske indretningsløsninger.

hent lookbook
DEBERENN BY RUMAS

pinto modulsofa

Pinto-kollektionen tilbyder med sine mange former dynamik og harmoni til lobby, reception, lounge, venteværelse eller bare til et uformelt miljø på kontoret.

hent inspirationsbrochuren
EPJ DESIGN

made in denmark

Esben P. Jørgensen har altid været inspireret af klassisk dansk design. Han skaber møbler med et friskt pust af modernitet samtidig med, at designet har træk og referencer til de danske klassikere.

hent epj-lookbook
EBB & FLOW

room for personality

EBB & FLOW har specialiseret sig i dekorativ og innovativ belysning og har for nylig udvidet kollektionen med eksklusive krystalskåle. En samling af dansk design, der passer ind i ethvert miljø.

Fremstillet i hånden i Europa, så hvert produkt har sin egen historie at fortælle.
Vi omfavner ægte håndværk og hylder enhver designdetalje.

BOLON

colors for every creation

Bolons vævede vinylgulve findes rundt om i verden bl.a. på offentlige steder med mange kvadratmeter. Nu tilbyder virksomheden for første gang løse tæpper med uendeligt mange designmuligheder.

HØJER INVEST

to søstre mødes

rumas ApS og Højer Møbler A/S er blevet søsterselskaber, og det har betydet nye spændende løsninger – løsninger der kalder på kreative og tidløse indretninger af forskellige miljøer.

hent vores katalog