KONTORMØBLER TIL ETHVERT BEHOV

Arbejdsborde til kontor behøver ikke nødvendigvis fungere som steder, hvor hver enkelt medarbejder på arbejdspladsen har sin base. I den moderne kontorindretning ser vi mere og mere en tendens til at indrette kontorer som et fællesejet miljø. Vores møbler til arbejdspladsen kan sammensættes i uendelige konstellationer.

Det kræver fleksibilitet fra medarbejderne at kunne indgå i et fælles arbejdsmiljø, hvor alt deles. Men vi oplever også, at denne type kontorindretning styrker det tværfaglige samarbejde på arbejdspladsen – hvor viden deles!

en høj en lav

Til fælleszoner, der deles, gør hæve-/sænkeborde sig godt.
Her kan de enkelte medarbejde sætte sig ved en plads og justere skrivebordet i højden. Det giver konfortable arbejdspositioner for alle, der har lyst til at benytte pladsen.

Ligeledes kan den enkelte medarbejder justere bordets højde alt efter hvilken arbejdsopgave, de arbejder med. Hæve-/sænkebordet giver nemlig også anledning til at indtage en stående arbejdsposition.

Udforsk
skriveborde.718
afskærmning

fælles privatzone

Opbyg afskærmede zoner i jeres fælles kontormiljøer for at skabe plads til fordybelse.

Skærmvæggen ‘Wall’ har et dynamisk udtryk, der med sine faste lameller skaber en privat zone, som ’åbner og lukker’ for lys og indkig når man bevæger sig rundt i lokalet.

Udforsk
APTO_Miljø_7.2_JPG - Kopi

indret dit skrivebord

Forskellige arbejdsstile indbyder til varierende indretninger af arbejdszoner. Skab individuelle skrivebordspladser med forskellige møbler til arbejdspladsen.

UDFORSK
loungemøbler til det uformelle møde

Loungemøbler inviterer til at medarbejderne kan sidde ned og slappe af på udvalgte tidspunkter i løbet af arbejdsdagen. Samtidig skaber det et rum, som indbyder til refleksion og afslapning, hvis en arbejdsopgave ikke kræver de store armbevægelser.

Måske medarbejderne vælger at placere sig i loungeområdet for at tale nogle punkter igennem inden et møde med en kunde. Loungemøblerne skaber en oase i kontormiljøet, hvor der lægges op til det uformellem møde mellem kollegaer. Et sted, hvor der ikke tages de helt store beslutninger. Men hvor der i stedet indbydes til afslappet stemning og mindre armbevægelser.

log high_g

stoppestedet

Ved udvalgte steder på arbejdspladsen kan der placeres højborde, hvor medarbejderne kan stoppe op, tjekke mails eller lave noter inden sit næste møde eller aftale.

Højden på bordet giver anledning til at medarbejderen står op ved bordet eller sætter sig på en dertilhørende bartstol. Dette er ligeledes et oplagt sted for det uformellem møde mellem kollegaer.

UDFORSK