Find inspirationen til nytænkende kontorindretning

Indretningen af kontoret behøver ikke nødvendigvis isolere hver enkelt medarbejder til sin egen
lille base. I nyere og moderne kontorindretning ser vi en større tendens til at indrette kontorer som
et fællesejet miljø, hvor det kollegiale samspil fremhæves.
Rumas mange møbler til kontoret kan sammensættes i uendelige konstellationer, der hele tiden
åbner for nye ideer.
Det kræver fleksibilitet fra medarbejderne at kunne indgå i et fælles arbejdsmiljø, hvor alt deles. Men vi oplever
også, at denne type kontorindretning styrker det tværfaglige samarbejde på arbejdspladsen – hvor viden deles!

Kontorets interiør til enhver højde

Skrivebordet har en central rolle i enhver indretning af kontoret. Når det gælder fælleszoner, der deles, gør hæve-/sænkeborde sig særdeles godt.
Her kan de enkelte medarbejde sætte sig ved en plads og justere skrivebordet i højden. Det giver komfortable arbejdspositioner for alle, der har lyst til at benytte pladsen.
Ligeledes kan den enkelte medarbejder justere bordets højde alt efter hvilken arbejdsopgave, de arbejder med. Hæve-/sænkebordet giver nemlig også anledning til at indtage en stående arbejdsposition, hvilket er godt for ryggen og muskulaturen.

Udforsk
skriveborde.718
afskærmning

Inspiration til en fælles privatzone

Opsæt afskærmede zoner i jeres fælles kontormiljøer for at skabe plads til fordybelse. Afskærmning kan bruges på mange måder i moderne kontorindretninger, og det er kun pladsen og fantasien, der sætter grænserne. Skærmvæggen ‘Wall’ har et dynamisk udtryk, der med sine faste lameller skaber en privat zone, som ’åbner og lukker’ for lys og indkig, når man bevæger sig rundt i lokalet.

Udforsk
APTO_Miljø_3.3_JPG - Kopi - Kopi - Kopi
APTO_Miljø_2.4_JPG - Kopi
APTO_Miljø_7.5_JPG - Kopi
APTO_Miljø_8.1_JPG - Kopi
pinto_07
epj8_lounge_02
isley1
HENDRIX XL (17)
loungemøbler til det uformelle møde

Loungemøbler inviterer til at medarbejderne kan sidde ned og slappe af på udvalgte tidspunkter i løbet af arbejdsdagen. Samtidig skaber det et rum, som indbyder til refleksion og afslapning, hvis en arbejdsopgave ikke kræver de store armbevægelser.

Måske medarbejderne vælger at placere sig i loungeområdet for at tale nogle punkter igennem inden et møde med en kunde. Loungemøblerne skaber en oase i kontormiljøet, hvor der lægges op til det uformellem møde mellem kollegaer. Et sted, hvor der ikke tages de helt store beslutninger. Men hvor der i stedet indbydes til afslappet stemning og mindre armbevægelser.

log high_g

Gør plads til de små pauser

Ved udvalgte steder på den moderne arbejdsplads kan der placeres højborde, hvor medarbejderne kan stoppe op, tjekke mails eller lave noter inden sit næste møde eller aftale. Det giver plads til overvejelse og fordybelse undervejs.

Højden på bordet giver anledning til at medarbejderen står op ved bordet eller sætter sig på en dertilhørende
barstol. Dette er ligeledes et oplagt sted for det uformelle møde mellem kollegaer, der føler behovet for at lufte ideer eller sparre om delte opgaver.

UDFORSK