RUMAS DESIGN

grebsudvalg

Her findes et udvalg af greb i forskellige udformninger, farver og stilarter. Det betyder, at uanset hvilken stil I foretrækker i jeres indretning, kan I finde de greb, der egner sig bedst hos Jer.

Når I skaber en sammenhæng mellem valg af greb på flere opbevaringsmøbler i virksomheden, skabes ro i indretningen. Ved at vælge ens greb til flere forskellige rum, skaber du en behagelig synergi og symmetri i rummene.


Farver: 
String: sort, hvid, alu
Slim: sort, hvid, alu
Como: sort, hvid
Graf: sort
T-graf: sort
Wood: eg


DOWNLOAD

Datablad

RUMAS DESIGN

rumas

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi se en stor del af vores møbler på fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.