RUMAS

siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

NORDISK DESIGN

tradition for kvalitet

Vores møbler har robusthed, personlighed og en uovertruffen kvalitet. De har raffinement og sin helt egen elegance og æstetik, som er skabt på vores lokale møbelsnedkeri. Vores værdier bygger på en tradition for kvalitet. Den slående enkelhed, som er synonymt med dansk design i hele verden, kan kun opnås med en minutiøs detaljesans og hårdt arbejde. Selv den mindste detalje er gennemtænkt til perfektion. Hvert enkelt møbel er skabt ud fra denne kompromisløse holdning til design.

MISSION

Vi skaber skræddersyet dansk håndværk

VORES MØBLER

håndværk med sjæl

Hos rumas sælger vi ikke stole, skuffer og reoler. Hos rumas sælger vi arbejdsglæde, identitet og sjæl. Vores møbler skal nemlig ikke bare se godt ud. De skal virke. De skal inspirere. De skal bidrage. Det kalder vi håndværk med sjæl.

MARKEDETS BEDSTE

råvarer og materialer

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.

VISION

Gennem håndværk og professionel rådgivning skaber vi formfuldendte arbejdsbetingelser

VORES ARKITEKTER

professionel indretning

Vore indretningsarkitekter har flere års erfaring i netop erhvervsindretning. De besøger løbende messer i ind- og udland for, at finde inspiration og holde sig fuldstændig opdateret på tidens trends. Vores tegnestue udarbejder 3d visualiseringer til større projekter for, at forventningsafstemme og sikre, at behov og ønsker til indretningen bliver mødt.