OM OS

siden 1969

Rumas er et dansk firma, som siden 1969 har designet møbler og interiør til det moderne kontor.

Vi har en lang tradition for at skabe funktionelle, robuste og elegante møbler. Alle vores designs bygger på en oprigtig passion for godt håndværk og solide materialer samt en altid kompromisløs holdning til detaljer og finish.

DANSK DESIGN

fleksibel kvalitet

Moderne kontormøbler skal kunne mere end at rumme vores sager. De skal være fleksible og kunne imødese de skiftende krav og vilkår, der kendetegner den moderne arbejdsplads.

Et af vores nyeste produkter, reolsystemet Frame, er et eksempel på netop det: fleksibelt, alsidigt og med et væld af muligheder for personlig tilpasning.

 

MISSION

Vi skaber skræddersyet dansk håndværk

MARKEDETS BEDSTE

råvarer og materialer

Nordjysk møbelvirksomhed med garanti for kvalitet.

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.

VISION

Gennem håndværk og professionel rådgivning skaber vi formfuldendte arbejdsbetingelser

VORES ARKITEKTER

professionel indretning

Vore indretningsarkitekter har flere års erfaring i netop erhvervsindretning. De besøger løbende messer i ind- og udland for at finde inspiration og holde sig fuldstændigt opdateret på tidens trends. Vores tegnestue udarbejder 3d visualiseringer til større projekter for at forventningsafstemme og sikre, at behov og ønsker til indretningen bliver mødt.