ROLIG OG STILSIKKER INDRETNING

Skab en sofistikeret og blød indretning med organiske former. Kombiner i uendeligheder med vores store udvalg af bløde møbler, og tilfør ethvert rum et touch af simpel elegance. Brug møblerne til at bløde et rum op eller prøv at skabe kontraster mod de bløde kurver.

Tag et kig på vores udvalg af polstret interiør herunder.

mona high

Det elegante quiltede sæde- og rygstykke rammer den moderne indretning og tilfører sofaen sit minimalistiske udtryk. Mona High er et komfortabelt loungemøbel med et rent og klassisk look. Den høje ryg og sider skaber en en afsondret sfære og giver rig mulighed for, at indrette et område med plads til fordybelse.

Udforsk mona high
MONA HIGH (51)_02
DEBERENN BY RUMAS

mona high

Mona serien findes både som sofa og stol i adskillelige højder og drøjder samt mulighed for at kombinere flere farver og polstringer. og kan således arrangeres på flere forskellige måder. Derved får du mulighed for at indrette et område med plads til fordybelse.

  • Komfortabelt loungemøbel
  • Skab en afsondret sfære
  • Rum i rummet
  • Mulighed for at kombinere flere farver og polstringer
WALL STREET (89)
WALL STREET (91)_07
WALL STREET (78)
WALL STREET (39)_grey

stilfuld elegance

Bløde møbler skaber en helt speciel stemning – og Wallstreet er ingen undtagelse. Den har med sine smukke proportioner, et sofistikeret design med stilfulde og elegante linjer. Wallstreet tilfører et unikt touch til moderne rum, og kan indgå i mange forskellige loungeindretninger.

UDFORSK WALLSTREET
WALL STREET (41)_grey
WALL STREET & PINTO TABLE
WALL STREET (23)
RUMMELIG KOMFORT

Wall Street er designet af Christophe Pillet og er kendetegnet ved en minimalistisk og blid form, der indbyder til interaktion mellem mennesker. Den har en enestående komfort og rummelige proportioner. Og med et design af sofistikerede, stilfulde og elegante linjer finder Wall Street-stolen sin plads i hyggelige, moderne rum, hvor man komfortabelt kan vente, arbejde eller blot slappe af. De polstrede elementer og de forskellige baser kan fremstilles i alle stoffer og finish fra deberenn farveprøver.

Wallstreet fås med lav og høj ryg og med fast medestel eller 4-stjernet drejestel med eller uden returdrej.

pinto modulsofa

Pinto er designet af David Fox med funktionalitet og bløde linjer i tankerne. Den vinklede understøttende ryg svinger rundt om kroppen for at give maksimal komfort. Pinto kan stå alene, som en uafhængig sofa eller forbindes i et modulært landskab for en mere organiseret løsning.

UDFORSK PINTO
pinto_miljoe_grey
reptile mini
REPTILE MINI (74)_grey
REPTILE MINI (43)_grey_04
ORGANISK FORM

Reptile mini er designet af engelske David Fox og består af en flot kombination af enkelt design og fantastisk komfort.

REPTILE MINI (48)_grey_01

en enkel reptil

Reptile Mini er designet af David Fox og er en smuk kombination af design og ergonomi.

UDFORSK REPTILE MINI
DAVID FOX

reptile mini

Stolen har en rigtig fin organisk form som tilfører den integrerede ryg og sæde et indbydende look. Reptile mini passer godt ind i adskillelige sammenhænge og kan således bruges som mødestol, loungestol samt som gæstestol på hotelværelser. Den sikre kombination af design og ergonomi, gør stolen helt sin egen.

DEBERENN BY RUMAS

cara high

Cara-seriens tidløse design er velegnet til alle slags miljøer. De integrederede sider sammenholdt med sæde- og ryghynder bidrager til det enkle, og stilrene design og giver sofaen sin høje komfort.

  • Fleksibel sofa til mange formål
  • Kvalitet der sikre lang levetid
  • Høj siddekomfort
UDFORSK CARA HIGH
DEBERENN BY RUMAS

moda

Et design fuld af dynamik og stor funktionalitet. Moda, med sin behagelige og forskellige geometri, smelter sammen med resten af ​​de arkitektoniske elementer, der definerer hvert rum. Forskellige moduler er med til at skabe et alsidigt siddemiljø; er ideelle til venteværelser, opholdsstuer, lobbyer og biblioteker. De bløde møbler er designet til både hjem og offentlige rum.

UDFORSK MODA