SKARPE KONTRASTER

Skab et dybere udtryk med mørke designvalg og form en tidsløs indretning med afdæmpede nuancer. Sort går aldrig af mode; tilføj mørke detaljer for at skabe en stærk effekt eller gå efter at skabe dramatik og karakter.

Det er sort. Det er råt og minimalistisk. Vores brede udvalg giver dig mulighed for at kombinere uendeligt.

frame

Med Frame får du muligheden for at skabe et spændende miljø med fokus på lethed, fleksibilitet og funktionalitet. Frame kan bygges op i højden med og uden integreret Slyde skydelågeskab.

Leg med farver og materialer og skab spændende og helt unikke rum-i-rum effekter til storrumskontoret eller kantinen.

UDFORSK FRAME
frame_black
RUMAS DESIGN

zetby

Zetby hæve-/sænkebordet har et unikt stel på enten hjul eller fødder. Zetby kommer til sin ret, hvor der ønskes et fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for mobilitet, eller blot hvor elegance og godt design er målet.

UDFORSK ZETBY
goblack
67opIQAw
goblack2
goblack3
MØRKE DETALJER

Sort er en stærk farve, som nemt kombineres med øvrig indretning for at skabe spændende kontraster og levende rum. De fleste farver kommer og går, men det synes ikke at gælde for mørke designvalg, der længe er forblevet en favorit.

hendrix

Hendrix er en ikonisk minimalistisk stol. Den tilbyder en moderne komfort og stil med sin hyggelige bløde polstring og et unikt look. Stolen er yderst velegnet til indretning af loungeområder i de åbne rum såsom storrumskontorer, halls og receptioner.

UDFORSK HENDRIX
hendrix_black
RUMAS DESIGN

wype

Wype er et multifunktionelt udtræksskab, der er anvendeligt som rumdeler mellem arbejdspladserne i et storkontor. Når Wype trækkes ud, opnås den dobbelte længde og kan på den måde fungere som skærmvæg udadtil og som reolmodul for brugeren, med plads til fx pc, ringbind, brevbakker mv.

RUMAS DESIGN

stilsikker opbevaring

Slyde er et populært skab til indretning af forskellige kontorer. Det enkle design og den optimale pladsudnyttelse gør sig godt på både chefkontorer, storkontorer, mindre kontorlandskaber og ikke mindst hjemmekontoret.

UDFORSK SLYDE
log_wood_black_01
log
log high_4
RUMAS DESIGN

square loungebænk

Square loungebænken er en klassisk bænk der er anvendelig i alle sammenhænge og indretninger. Loungebænkens stel af firkantede rør skaber et minimalistisk og enkelt udtryk.

UDFORSK SQUARE

mind

Mind er en praktisk og solid konference-/kantinestol, som er meget let at vedligeholde. Den er stabelbar og monteret med gulvbeskyttende glidesko, som sammen med den lave vægt gør den meget nem at flytte.

UDFORSK MIND
mind_black
RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.