PLANT SUPERVISION

i samarbejde med Office Pilot og Malene Ejsing Nørgaard

Varme farver, der bløder op

Varme og naturlige farver går igen i lokalerne og falder smukt ind i de æstetiske rammer og skaber en hjemlig atmosfære.

Egetræskassetter fra vores wood collection med topsamlinger tjener som urtepotter rundt i rummene. Sammen med radiatorskjulere og andre træelementer skaber de en fornemmelse af håndværk og komplementerer perfekt det strømlinede design.

Plant Supervision
Mødestolen hendrix mini

Den klassiske mødestol hendrix mini har endnu engang fået en central plads i mødelokalet. Hjulene på stolen giver mødedeltagerne en bevægelsesfrihed, som gør det mere behageligt i længden.

 

Den funktionelle arbejdsplads

Arbejdspladserne med L-Note hæve sænke borde er opdelt med vores smarte og rummelige wype skabe, som er et must have for at holde et topfunktionelt og ryddeligt kontor. Kontorpladserne er yderligere afskærmet med APTOs filt afskærmninger, som giver både lidt privacy, men også en blødhed i det visuelle udtryk.

Detaljerne

Der er skabt gangarealer ved hjælp af frame reoler, hvor æstetikken og funktionaliteten i rummet er bibeholdt, uden at lukke af for den for det flotte udsigt ud over Limfjorden.

Lamperne i kontorlokalerne er i glas fra Ebb & Flow og er med til at fuldende det hjemlige og professionelle udtryk på kontoret.

Glas tavlerne i mødelokalerne fra Chat Board er dejlig funktionelle og dekorative.