DAVID FOX

diverse

Diverse skærmpanelerne trækker på inspiration fra Londons underjordiske metrokort.

På en arbejdsplads i konstant forandring og udvikling er det afgørende at skabe ro ved at afgrænse områder og afskærme. Til spontane teammøder eller fortrolige samtaler giver Diverse skærmvæg den nødvendige afgrænsning, så man kan holde fokus og være uforstyrret. Diverse skærmvæg kan placeres frit i mødelokalet eller åbne kontorområder.

Leveres på lette metalben eller hjul.


Skal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Metal fod eller hjul
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, chrome, RAL-farver
Polstring: Gabriel, Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 165 cm
Bredde: 120 cm
Dybde: 6 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af ​​virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede og forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonymt med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.