PILGAARD DESIGN STUDIO

epj8 konferencebord

EPJ8 er et minimalistisk konferencebord med rene linjer. Det tidsløse og stilfulde design gør det velegnet til rummet, der har brug for et minimalistisk udtryk. Det vandskårne og kantede stel giver en god kontrast til den organiske bløde bordplade. Fremstillet af satinpoleret rustfrit stål eller pulverlakeret stål og forbo linoleum.

Ønsker du en specialudgave af bordet, hvad angår farve, stel og bordplade er dette også en mulighed. Produktet er designet og produceret i Danmark.


Bordplade: 21 mm MDF plade med faset kant
Overflade:  Linoleum, nano laminat, finér
Stel: Vandskåret stål stel
Stelfarver: Sort eller hvid pulverlakeret, satineret rustfrit stål
Højde: 72 cm
Mål: b: 110 cm x l: 220 cm/300 cm


DOWNLOAD DWG
PILGAARD DESIGN STUDIO

esben p. jørgensen

Designeren, Esben P. Jørgensen, har altid været inspireret af klassisk dansk design.

Han skaber møbler med et friskt pust af modernitet samtidig med, at designet har træk og referencer til de danske klassikere. Ved at kombinere disse kontraster bevares traditionen om kvalitetsbevidst dansk design med hjerte i den skandinaviske natur. 

PILGAARD DESIGN STUDIO

made in denmark

Håndværket er en afgørende del af PILGAARD DESIGN STUDIO. Ikke blot i designprocessen, men også i det færdige produkts udtryk. Som femte generation i en familie af passionerede håndværkere har Esben P. Jørgensen altid stort fokus på netop håndværket og detaljerne i det færdige produkt. Visionerne for brandets fremtid er, at skabe banebrydende og enestående designs, som kan give et frisk pust til den traditionelle designverden og være med til at sikre Danmarks plads på verdenskortet.