RUMAS DESIGN

l-note

L-note hæve-/sænkebord med linak aktuator er et stilfuldt bord. Stellet er klassisk og designmæssigt elegant udført med enkle rektangulære søjler og stilfuld fod. Forskellige farvekombinationer på hhv. stel og bordplade gør, at du altid får en unik, stilfuld løsning til kontoret i virksomheden eller i hjemmet.

Vælges l-note hæve-/sænkebord med Furniture Linoleum på overfladen, får I et naturligt, antibakterielt materiale der er behageligt at sidde ved.


Bordplade:
19-21 mm SLIM spånplade med lige kant

25-27 mm MDF med faset kant

Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, HPL laminat, Fenix nano-laminat, Forbo linoleum, Finér
Stel: 3-leddet søjler med hæve- sænkestel uden sarg – kick and click topramme fra Linak med 5 års garanti – intuitiv betjening
Stelfarver: Sort, hvid, alu
Vandring: 62-128 cm
Mål:
Rektangulære plader: 70 x 120/140 cm, 80 x 120/140/160/180 cm, 90 x 160/180 cm, 90 x 200 cm,
Rektangulære plader med mavebue: 90 x 160/180 cm

Specialmål kan laves i følge aftale/tilbud.


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.