GRUMDESIGN

log wood

Log-stolen er senest lanceret med træstel i smukt formsprog. Log-stoleserien blev designet af Troels Grum-Schwensen i 1990erne med stålrørsunderstel og er nu endelig blevet lanceret med ben i træ. Af hensyn til stolens elegance og lethed, valgte Troels Grum-Schwensen, at tilspidse benene markant nedefter. Benene stræber en lille smule udad. Det udtrykker stabilitet og giver et fint modspil til skallens form.

Med Log wood er det lykkedes at lave en skalstol med kun tre dele; to formspændte benbukke spændt på en formspændt skal.


Stoleskal: Formspændt finér
Overflader: Sort bejdse, sort linoleum, eller fuldpolstring
Stel: Benbukke i formspændt træ
Stelfarver: Klarlakeret ask eller eg, sort bejdset ask
Polstring: Kontakt os for polstringsmuligheder
Højde: 81 cm
Siddehøjde: 45 cm
Bredde: 54 cm
Dybde
: 47 cm
Siddedybde
: 40 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

GRUMDESIGN

troels grum-schwensen

Arkitekt og designer Troels Grum-Schwensen arbejder med møbeldesign, indretning og bygningsarkitektur. For ham er rummet det centrale omdrejningspunkt.

Spændingsfeltet opstår igennem selve rummet, dets afgrænsning og dets indeholdte objekter.

LOG WOOD

grumdesign

Da vi i 2019 bad Troels Grum-Schwensen designe stolens træstel, var arkitektens første tanke, runde ben, monteret i en skive på skallens underside. En forholdsvis udbredt stoletype i branchen. Ved nærmere eftertanke fandt han det dog interessant, at formgive enkle benbukke i formspændt træ, så alle stolens dele kunne produceres i samme materiale – og hos samme leverandør.