YONOH CREATIVE STUDIO

marina counter og high

Marina counter og high er sammen med et højbord den perfekte ramme for korte møder ved højbordet og til pladsen foran skranken i receptionen.

Leg med højden ved at blande høje og lave møbler der kan lette et ellers tungt look i rummet. Marina counter og high er en lækker blanding af det høje, luftige stel og det bløde sæde.

Marina counter og high kan leveres i utallige polstringer for at give et unikt look der passer ind i enhver virksomhed.

Kollektionen kendetegnes af det organiske sæde og en eksklusiv fod. Resultatet er et legende look med organiske kurver i kontrast til stramme, klassiske linjer. Marina-kollektionen indeholder også en 2-personers sofa, marina og marina mini.

 


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: 4-ben, træben
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, støvgrå
træfarver: Natur, lys valnød, mørk valnød, lys wenge, mørk wenge
Polstring: Camria fabrics, kvadrat
Højde: Counter: 97 cm, High: 107 cm
Siddehøjde: Counter: 79 cm, High: 79 cm
Bredde: 64 cm
Dybde: 63 cm
Siddedybde: 39 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

YONOH DESIGN

yonoh creative studio

Yonoh er et designstudie grundlagt i 2006 af Clara del Portillo og Alex Selma i Valencia, Spanien. Yonoh arbejder på projekter, der adskiller sig for deres enkelhed og funktionalitet. Studiet er blevet belønnet med de mest prestigefyldte designpriser på verdensplan som blandt andet Red Dot, IF design award, Good Design eller Wallpaper* Design Award. 

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.