DEBERENN BY RUMAS

moda

Et design fuld af dynamik og stor funktionalitet. Med sin behagelige og forskellige geometri smelter den sammen med resten af ​​de arkitektoniske elementer, der definerer hvert rum. Forskellige moduler er med til at skabe et alsidigt siddemiljø og stolen er ideel til venteværelser, lobbyer og loungeområder.

Alle moda modeller kan fås med faste stillefødder eller på små hjul.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Faste stillefødder eller små hjul
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 40 cm
Bredde: 60 x 60, 90 x 90, Ø 60, Ø 90 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.