DEBERENN BY RUMAS

multi

Multi er karakteriseret ved sine rene linjer og enkelhed. Den er ideel til at kombinere polstringer, og kan således tilføre et rum et mere legende udtryk; en fantastisk mulighed for at fuldende ethvert rum, der søger et unikt og farverigt præg.

Multi er et perfekt valg til rummelige og moderne kontorer, loungeområder, caféer og venteværelser, hvor der er brug for farver og leg. Multi tilbyder med sin egen rige produktfamilie og tre forskellige muligheder for både siddehøjde og privatlivspaneler et væld af forskellige behov.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Metal rørstel
Polstring: Gabriel, Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 90 / 110 / 140 cm
Siddehøjde: 47 cm
Bredde: 60 / 120 / 150 / 180 cm
Dybde: 70 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.