RUMAS DESIGN

slyde skydelågeskab

Slyde skydelågeskab er et stilrent og solidt skydelågeskab med soft close. Skabet optager minimum plads i forhold til funktionaliteten grundet skydelågerne – modsat svinglåger, der har en svingradius, som kræver mere plads i indretningen. Slyde serien produceres med kraftig top og bund for et ekstra solidt opbevaringsmøbel.

Slyde er et optimalt opbevaringsmøbel til indretning af kontorer, storrumskontorer, hjemmekontoret på grund af det enkle design og optimale pladsudnyttelse.

Udvid opbevaringsvæggen med Slyde skabs- og reol moduler.


Låger: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum – Med blødt selvindtræk.
Greb: Træ eller metal
Sokkel: 10 mm stilleskrue som standard – hjul, vinkelfødder, fast sokkel eller vægbeslag mod mindre tillæg
Sokkelfarver: Sort, hvid, alu (fast melamin sokkel)
Højde: 90 cm, 120 cm
Bredde: 120 cm, 160 cm
Dybde: 45 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

rumas

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

HÅNDVÆRK MED SJÆL

håndværk siden 1969

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.