RUMAS DESIGN

specialskranke

Specialskranken er det første dine kunder ser, når de træder ind i din virksomhed. Et møbel, som byder dine gæster velkommen og som giver dem et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Vi designer skranker og receptionsdiske med et nordisk udtryk til virksomheder i hele Danmark. Det nordiske formsprog kommer blandt andet til udtryk ved skrankernes fine linjer og enkle udformning, således at de kan passe til alle virksomheder. De er designet med fokus på at møblets design skal være indbydende og skabe ro i et lokale, der ofte er meget trafikeret.

Kontakt os for nærmere information og muligheder for indretning af jeres skranke.


Korpus: Hvid, sort, toscanagrå melamin
Fronter: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Topplade
: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Dækplade: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Gavlplade: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Sokkel: 10 cm. fast sokkel

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.