RUMAS DESIGN

ståskranke

Ståskranke eller receptionsdisk i tidsløst design, der kan tilpasses rummet og de funktioner der er behov for.

Rumas’ ståskranke designes efter ønsker og behov. Kvaliteten er i top, – råvarerne er danske og skrankerne fremstilles på egen produktion i Aalborg. Netop derfor kan vi garantere at kvaliteten af vores skranker er af højeste kvalitet.

Der findes mange løsninger på ståskranke. De kan være åbne, lukkede og/ eller med dybe skuffer med plads til skråfag og hængemapper. Det er ønske og behov der dikterer indretningen af skranken.

Ståskrankene produceres med mange forskellige overflader, – laminat i mange farver, finér i flere typer, lakering i mange farver og bakteriehæmmende linoleum, ligeledes i mange farver. Skrankerne leveres med fast sokkel.

Ståskrankene kommer i standardmålene (HxBxD) 160-200 cm x 100 cm x 39 cm. men kan tilpasses ønsker og behov.


Korpus: Hvid, sort, toscanagrå melamin
Fronter: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Topplade
: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Dækplade: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Gavlplade: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum
Sokkel: 10 cm. fast sokkel


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag produceres en stor del af vore møbler på fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.