CHRISTOPHE PILLET

wall streeet loungebord

Designet af Christophe Pillet, kombinerer Wall Street-bordet minimalistisk og indbydende æstetik, der opmuntrer til samvær. Bordet, tilgængeligt i både lave og høje versioner, bidrager til en afslappet og behagelig atmosfære. Hver model præsenteres med et elegant 4-stjernet stel og fås i diverse størrelser.

Med sofistikerede og slanke linjer passer Wall Street-bordet perfekt ind i moderne og hyggelige rum. Bordet kan skræddersyes med forskellige stoffer, så det komplementerer ethvert rum. Dets bløde og bestemte design gør det til en essentiel del af den samlede Wall Street-kollektion.


DOWNLOAD

DWG

Datablad

AGENCE PILLET

christophe pillet

For designeren Christophe Pillet er lethed og enkelthed de vigtigste principper. Hans balance imellem elegance og raffinement har gjort ham til en af ​​de sjældne franske designere, der har fået global anerkendelse ved at designe hoteller, butikker og styre kunstneriske projekter i USA, Storbritannien og Japan. Han har vundet stor international anerkendelse for spektret og kvaliteten af ​​sine kreationer.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.