REFERENCE

vam entreprenørfirma

naturen indenfor

Med rå træoverflader og store natursten til både indretning og dekoration samt tilføre bløde og rare overflader, som furniture linoleum er naturen ført indenfor.

NATUREN INDENFOR HOS VAM

Designer Morten Bøgh har skabt en total nytænkning af rum og møblement hos entreprenørvirksomheden Vam A/S i Auning ved, at trække naturen ind og analysere de forskellige medarbejderes arbejdsfunktioner.

Ændringer på arbejdspladsen er ikke altid lige velkomne, men for entreprenørvirksomheden VAM i Auning har de nye faciliteter skabt stor tilfredshed blandt medarbejderne.

HOS VAM

rå overflader

Vam har til huse på landet, og det var netop placeringen, som designer og multikunstner Morten Bøgh tog udgangspunkt i. I samarbejde med Vam’s direktør har han stået for de nye kontorfaciliteter, hvor der er blevet bygget ud for at kunne inddrage flere medarbejdere: Naturen er en åbenlys reference. Med rå træoverflader og store natursten til både indretning og dekoration samt tilføre bløde og rare overflader som furniture linoleum er naturen ført indenfor hos Vam.

INDRETNING FOR ALLE

Vam er en virksomhed, hvor mange forskellige mennesker har deres daglige gang. Nogle iført arbejdstøj og store støvler, andre iført jakkesæt, og derfor har det været vigtigt for Morten Bøgh at indretningen fungerer, samt at materialerne virker indbydende. I det store lokale er der tilført nogle nye, men meget intuitive og oplagte ”stier” gennem lokalet. Det gør, at man forstyrrer hinanden mindst muligt. Alle er placeret, så de sidder nærmest de funktioner, de bruger mest.

HOS VAM

blød linoleum

Skriveborde, mødeborde og skabsfronter er Rumas’ møbler med linoleumsoverflader. Furniture Linoleum er lunt og blødt, og bliver det ridset kan det nemt rettes op igen.

Desuden virker det støjreducerende, hvilket selvfølgelig er vigtigt i et åbent rum.

VALG AF MATERIALER

I forhold til materialevalget har det været meget vigtigt, at alt i rummet skal kunne tørres af. Derfor er der anvendt materialer, som ikke kræver megen vedligeholdelse og som samtidig har akustiske egenskaber.

Gulvet er derfor ”Simplay” fra Objectflor. Skriveborde, mødeborde og skabsfronter er Rumas’ møbler med linoleumsoverflader. Furniture Linoleum er lunt og blødt, og bliver det ridset kan det nemt rettes op igen. Desuden virker det støjreducerende, hvilket selvfølgelig er vigtigt i et åbent rum.