DEBERENN BY RUMAS

aura café

Aura café lounge sofa seriens enkle og slanke linjer, karakteriserer interiøret og giver arkitekter en god chance for at designe en atmosfære, der let kan matche borde, vægge, og gulv uden at være begrænset af design.

Aura café er en alsidig serie af polstrede modulære elementer, der kan arrangeres i et utalligt antal konfigurationer og tilpasse sig de forskellige arkitektoniske stilarter. Baseret på en enkel enhed eller en gruppe af moduler kan Aura café bruges til alle aktuelle kontor funktioner såsom kantiner, kreative områder, mødelokationer og yderligere opdeling i det åbne kontorland. Aura Café kan bruges uafhængigt til at skabe rum-i-rum i åbne planmiljøer eller ved siden af ​​hinanden.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Sokkel: Fast sokkel
Sokkelfarver: Sort, hvid, metallic, RAL-farver
Polstring: Se materialer
Højde: 94 / 116 / 138 cm (inkl. fast sokkel)
Siddehøjde: 47 cm (inkl. fast sokkel)
Bredde: 60 / 120 / 150 / 180 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.