DEBERENN BY RUMAS

aura light

Aura light er det unikke valg til kontorløsninger og ventelounger, hvor alle siddebehov løses af en enkelt type design, der bidrager til behagelig ventetid.

Aura Light tilbyder komfort, elegance og flexibilitet på en elegant og æstetisk måde. Designet indbyder med sine moduler til uendelige kombinationer på tværs af former og farver.

Sofamoduler kan placeres enkeltvis, som uafhængig sofa eller sammensættes i formationer der er tilpasset rum og bruger.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Polstring: Gabriel, Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 72 cm
Siddehøjde: 40 cm
Bredde: 62 cm (lige ryg), 41 cm (smal ryg), 84 cm (bred ryg)
Dybde: 77 – 80 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.