DAVID FOX

chalet

Chalet, designet af David Fox, er et fleksibelt og enkelt produkt skabt til at støtte den moderne arbejdsform i foranderlige arbejdsrum. Chalet fungerer som en halvprivat tilflugtssted i åbne kontorlandskaber, der kan anvendes enkeltstående eller side om side.

Designet er subtilt og kan polstres i dristige farver eller mønstre, og dets træbaserede, halvprivate skærme passer godt sammen med andre produkter fra deberenn-porteføljen.

Chalet tilbyder et personligt rum, hvor brugeren kan skabe et rum i rummet med sofaer, mødestole og borde, eller komfortable loungestole. Den kommer både med åbent og trætag, hvor trætaget er designet til at kunne indeholde et brandspreder system.


Skal: Produceret i finér der lakeres eller polstres
Lamel-panel: Lameller i aske-finér med klarlak


DOWNLOAD
DWG
Datablad
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede og forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonymt med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.