DAVID FOX

zante

Zante tilbyder komfort og et unikt design, der fremmer samarbejde i kontormiljøer. Med tre rygstørrelser og et æstetisk tiltalende design, kombinerer Zante funktionalitet og elegance. Dens fleksible og progressive komponenter understøtter komfort og produktivitet, alt sammen med et karakteristisk kantet præg. Desuden har Zante modtaget den prestigefyldte IF Design Award i 2023, hvilket yderligere understreger dens værdi og anerkendelse i designverdenen.


DOWNLOAD
DWG
Datablad
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede og forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonymt med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.