PILGAARD DESIGN STUDIO

epj8 væghængt bord

EPJ8 er et minimalistisk skrivebord med rene linjer. Det tidløse og stilfulde design gør det velegnet til hjemmekontoret eller blot rummet, der har brug for et minimalistisk udtryk. Det vandskårne og kantede væghængte stel giver en god kontrast til den organiske bløde bordplade.

Produktet er designet og produceret i Danmark.


Bordplade: 19 mm MDF plade med faset kant

Overflade: Laminat, massiv eg, linoleum
Stel: Vandskåret stel, massiv stål
Stelfarver: Sort pulverlakeret
Bredde: 40 x 110 cm


DOWNLOAD DWG
PILGAARD DESIGN STUDIO

esben p. jørgensen

Designeren, Esben P. Jørgensen, har altid været inspireret af klassisk dansk design.

Han skaber møbler med et friskt pust af modernitet samtidig med, at designet har træk og referencer til de danske klassikere. Ved at kombinere disse kontraster bevares traditionen om kvalitetsbevidst dansk design med hjertet i den skandinaviske natur. 

PILGAARD DESIGN STUDIO

made in denmark

Håndværket er en afgørende del af PILGAARD DESIGN STUDIO. Ikke blot i designprocessen, men også i det færdige produkts udtryk. Som femte generation i en familie af passionerede håndværkere har Esben P. Jørgensen altid stort fokus på netop håndværket og detaljerne i det færdige produkt. Visionerne for brandets fremtid er, at skabe banebrydende og enestående designs, som kan give et frisk pust til den traditionelle designverden og være med til at sikre Danmarks plads på verdenskortet.