RUMAS DESIGN

fade bord

Fade er et stilrent konferencebord i minimalistisk formsprog. Bordet er designet og produceret med sit kantede stel, netop for at skabe et helt unikt og anderledes konferencebord som vækker opsigt blandt mødedeltagere og gæster. Fade-konferencebordet leveres i adskillige størrelser og kan således sagtens benyttes i både kantinen, på kontoret, i skolen, i spisestuen etc.


Bordplade:
19-21 mm SLIM spånplade med lige kant

25-27 mm MDF med faset kant

Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, HPL laminat, Fenix nano-laminat, Finér, Forbo linoleum
Stel: Fuldsvejset rektangulært rørstel 45 x 25 mm
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, støvgrå
Højde: 72 cm
Mål: standardmål fra 65 x 130 cm – 100 x 240 cm.

Specialmål kan laves i følge aftale/tilbud.


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.