DAVID FOX

hendrix mini

Hendrix mini loungestol er designet af David Fox. Projektets og stolens succes gjorde, at en udvidelse af designet med flere steldesigns, var nødvendig. Designet gør det muligt, at bruge stolen ved et skrivebord med eksempelvis fodkryds på hjul samt med fordel som møde-, lounge- eller ventestol.

Hendrix Mini er en ikonisk minimalistisk stol, der tilbyder en moderne komfort og stil med sin hyggelige bløde polstring og et unikt look. Hendrix mini fås med flere forskellige stel: drejeligt 4-ben stel, medestel og træstel.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Meder, 4-ben med drej, på hjul, træben
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, chrome, RAL-farver
Træfarver: Natur, lys valnød, mørk valnød, lys wenge, mørk wenge
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat
Højde:
Lav ryg, fast stel: 88 cm
Lav ryg, justerbar stel: 85-97 cm
Ryg med nakkestøtte, fast stel: 114 cm
Ryg med nakkestøtte, justerbar stel: 111-123 cm
Siddehøjde: 47 cm, (Justerbar stel 44-56 cm)
Bredde: 61/62 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede og forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonymt med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.