DAVID FOX

pana

Ikonisk og æstetisk

Pana er ikke kun ikonisk og æstetisk. Det er også en loungestol med høj siddekomfort, hvor form og funktion hænger sammen. Den er ideel til uformelle rum og velegnet til et åbent kontormiljø, hvor den med sin dynamiske form og mulighed for farver og skønne polstringer tilføjer blødhed og hygge.

Pana er en kompakt og praktisk loungestol, i flot design og komfort. Stolens elegante form samler sæde, ryglæn og armlæn i en enkelt yndefuld bevægelse.

Pana fås på 3 forskellige baser samt med fodskammel og sofaborde.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Trådstel metal, 4-star drejelig, træben
Stelfarver: RAL-farver, chrome, kobber, 6 forskellige træfarver
Træfarver: Natur, lys valnød, mørk valnød, lys wenge, mørk wenge
Polstring: Gabriel, Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 66 cm / 35 cm (skammel) / 30 cm (bord)
Siddehøjde: 36 cm
Bredde: 87 cm / ø65 cm (skammel) / ø65 cm (bord)
Dybde: 72 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af ​​virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede og forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonymt med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.