DAVID FOX

pinto barstol

Pinto-kollektionen er designet til at tilbyde en bred vifte af indretningsløsninger til storrumskontorer, loungeområder og lobbyer.

Med Pinto barstol i forskellige størrelser fra det lille tablet bord, der kan trækkes ind over sofaen og agere mobil arbejdsplads til hyggelige, små runde sofaborde kan man let skabe et rum der kan bruges i mange forskellige sammenhænge og med forskellige formål.

Pinto Barstol har et velafbalanceret, slankt look samt en fantastisk siddekomfort med sit kraftigt polstrede sæde.
Stålcirklerne indrammer polstringen flot og skaber et åbent rum mellem sæde og gulv.
Pinto designet sikrer en lang levetid både i forhold til æstetik og kvalitet, og kan således bruges i adskillige typer af indretninger.

Design: David Fox Design


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Pulverlakeret stål
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, chrome, RAL-farver
Polstring: Gabriel, Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 80 cm
Bredde: 40 cm
Dybde: 40 cm


DOWNLOAD DWG
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af ​​virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede, forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonym med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.