DAVID FOX

pinto table

Pinto-kollektionen er designet til at tilbyde en bred vifte af indretningsløsninger til storrumskontorer, loungeområder og lobbyer.

Pinto-serien imødekommer behovet for afsætningspladser i loungeområder på en enkel og ligetil måde. Pinto-bordet findes i forskellige størrelser, lige fra det lille tablet-bord, som kan trækkes hen til sofaen som en mobil arbejdsplads, til hyggelige, små runde loungeborde.


Bordplade: Træ
Overflader: Lakeret
Stel: Metal
Stelfarver: Sort, hvid, RAL-farver
Bredde: xx cm
Højde
: xx cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af ​​virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede, forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonym med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.